Administrator
Wywiad Romana Reignsa i Deana Ambrose'a
-
Kevin Nash - Bray Wyatt - U.S. Championship - Normal Match
Wywiad CM Punka-
Evan Bourne vs. CM Punk - Tables Match - WWE Championship
Segment zwyciezcy&
-
&
The Shield vs. Edge & Kane - Tag Team Match - WWE Tag Team Championship Match
Segment zwyciezcow + niespodzianka
SEGMENTY PRZYSYLAC MI NA PW
Streak : 1/0/0
1x WWE Tag Team Champions /w Roman Reigns (14.07.2014 - ???)
Nowy użytkownik
Walka o pas US: Kurcze, nie znam tu nikogo, mam pewne obawy, że moja postac polegnie... Zobaczymy, postaram sie pomóc w tworzeniu gali, może to coś da.
Walka o pas WWE: Dwie legendy wrestlingu, oczywiście sceny indys... Jestem za Punkiem, niezależnie od tego czy to face, czy heel, uwielbiam tego kolesia, oby był mistrzem.
Main Event walka o pas TT: Jestem za The Shield, lubiłem tą stajnie w WWE i mam nadzieję, że tutaj też polubię. Ciekawe co ta niespodzianka, obstawiam atak jednego z Tag Teamów, tylko którego?
1/0/0
United States Champion (14.07.2014 - ???)
To forum zaczyna nabierac rumiencow, me gusta.. ; 33
Wyatt vs. Nash: Tutaj obstawiam wygraną Nasha, to on bedzie pierwszym mistrzem stanow zjednoczonych
Bourne vs. Punk: Z tego musi byc pojedynek dobry technicznie, obydwaj dysponują mocno rozbudowanym move-setem wiec bedzie dobrze, jeszcze walka o pas WWE ladnie, Bourne wygra.
Shield vs. Kane & Edge: No dlaczego mam z Michałem walke i to jeszcze w Main Evencie?? Na SDW Brutalem ci bardzo dobrze szło, zobaczymy jak tutaj pokierujesz Ambrose'a, let's start this shit, z tego co wiem gala jest z 14 lipca, a jest 17, lekkie opoznienie, wyrobimy się, pomozemy Ci michał
Ostatnio edytowany przez Edge (2014-07-17 18:38:28)
0/0/0